autor
Blogul Eugeniei Apetre

Totul începe cu iubirea de sine.
Îți voi dovedi :)

    ACTUALIZAT 

Acum un an eram nemulțumită

Buna fetelor! Sunteți pregătite pentru o senzație? Scandaluri? Revelații? Toți prietenii mei iubesc această poveste și ar trebui să-ți placă și ție. Se părea că în ultimele șase luni am scris pe blogul meu despre tot, și mai sincer. Ce nu se va întâmpla cu o fată drăguță în timp ce studiază la universitate! Cele mai frumoase vremuri, spun adevărul? Păcat ca acest lucru se va încheia foarte curand. Pentru mine, „vremurile bune” au început nu cu mult timp în urmă.

Mi-am mărit sânii fără intervenție chirurgicală!

Rudele și prietenii mei știu despre ce voi împărtăși cu tine acum și prietenul meu la fel. Nu am de ce să-mi fie rușine, așa cum era de așteptat cu reținerea reacției neașteptate a cuiva. În urmă cu aproximativ un an, am arătat complet diferit. Mi-am marit pieptul la 19 ani, dar nu veți ghici niciodată pe ce cale! Cremă Perky Crave la dispoziția voastra, fetelor!

Acum sunt mândră de dimensiunea mea - B, căutând C - dar toată viața mea realizată am fost „chinuita” cu o dimensiune mizerabilă A. Toate pozitivele corpului pot arunca în mine cu pietre, dar să fim sinceri unul cu celălalt și cu noi înșine: un sân mic, ca și cea prea mult mare - pentru un amator. Și nu există mulți iubiți, așa cum s-a dovedit. Am întâlnit foarte puțini, cel puțin.

Prin ce am trecut în timpul anilor de școală?

Toate complexele mele au început să se dezvolte chiar și la școală, deoarece copiii sunt încă creaturi crude. Eram un soarece gri, deși eram prietena cu multe fete din clasa mea. Numai că nimeni nu i-a atins, nu a încercat să-i jignească, dar mă aduceau la lacrimi în fiecare zi. De-a lungul timpului, un scaun murdar cu cretă sau gunoi într-un rucsac a fost transformat într-o adevărată intimidare în ceea ce privește aspectul. Care a fost primul lucru care mi-a atras atenția? Contrastul dintre formele rotunjite ale tuturor colegelor de clasă și figura mea de fată de 12 ani, fără semne evidente de a crește. Și dacă ai demonstrat cel puțin o dată că te doare ceva, oamenii vor face presiune asupra ta în mod constant.

Ce am experimentat? Numele meu a fost denaturat, revenind în masculin. Îmi recomandau să-mi tai părul, astfel încât să pară mai armonios cu fizicul meu „băiat”. Mi-au spus că sigur sunt pe fete, pentru că ce tip normal s-ar întâlni cu mine. Fără clasicul „asta oare sunt cu adevărat sâni? ai niște bubite subdezvoltate ”, de asemenea, cum fără asta. Este ridicol să reamintesc această perioadă a vieții mele, dar mai recent, toate aceste flashback-uri nemiloase mi-au strălucit prin cap. Tu însuți nu vei ghici niciodată în ce context.

Sânii mici - o mare problemă

Acest lucru s-a întâmplat când am terminat anul 3. Atunci nu mai eram un soarece gri, dar zilele școlare „distractive” au rămas în urma unui sediment. Am avut o mulțime de complexe și netezire constantă asupra aspectului meu încă din acele vremuri.

Prin urmare, chiar nu mi-a plăcut să atrag atenția asupra mea, care a funcționat excelent din cauza dimensiunii pieptului.

Cred că acum multe fete cu această problemă mă vor înțelege. Bluzele elegante cu decupaje profunde nu mi s-au potrivit.

Am avut o mulțime de complexe și netezire constantă asupra aspectului meu încă din acele vremuri.

Atenția băieților a fost atrasă de prietena mea plină de viață, deși aveam un aspect extraordinar. Atunci nu știam despre existența cremă de mărire a sânilor Perky Crave și nu credeam că există o alternativă eficientă la intervenția chirurgicală. Periodic, am devenit deprimata. M-am gândit la singurătatea mea eternă și am reproșat genetica proastă în asta.

Party? Niciodată în viața mea!

Revenind la eveniment, din cauza căruia ne-am adunat cu toții aici. Cea mai bună petrecere a anului se planifica. O altă petrecere în care nu aveam de gând să merg deloc. Dar, prietenii au reușit să mă convingă, spunând că astfel de petreceri frumoase nu trebuie ratate. Timpul studenților este distractiv! Și mama cu veșnicul ei „nu vei întâlni pe nimeni stând în cămin și vei muri singura”. Încă nu știu dacă în mod serios „vei muri singură”. De data asta nu mi-a fost amuzant. În general, m-au apăsat cu argumentele lor și am fost de acord.

Iubitul prietenei ne-a condus într-o casă de țară cu două etaje și a promis că ne va lua la ora convenită. A trebuit să prevăd că voi vrea să plec de acolo mult mai devreme, să accept un alt transport. Pe de altă parte, atunci nu l-aș fi întâlnit pe Vlad și nu era sa imi schimb radical viața. Totul spre bine :)

Nu eram în largul meu

M-am îmbrăcat destul de discret. Salopeta de jeans, un top alb-negru și adidași albi. Nu am încercat să ies în evidență,va amintiti doar? Nimeni nu m-a observat în spatele rochiilor extravagante ale altor fete, a machiajului lor strălucitor și a ceea ce au făcut pe ringul de dans. Toate ca una. Deja m-am gândit „să stai aici până la sfârșit, ai nevoie de ceva de băut” și am plecat în căutarea alcoolului.

Luând un pahar de cidru, m-am dus să mă uit în jur și să-mi caut prietenele. Dar nu au fost văzute nicăieri. Aparent, mult mai devreme au găsit ce să bea și cu cine. Nu am avut de ales decât să mă îndepărtez de masa de alcool și de dansul improvizat, unde muzica cânta prea tare.

M-am așezat într-un foișor și doar am băut singura.

Convenabil ca la casele de țară există de obicei un teritoriu foarte mare. După cum înțelegeți, m-am îndepărtat departe de mulțimea în stare de ebrietate și de cuplurile agățate de colțuri.M-am așezat într-un foișor și doar am băut singura. Știu să mă distrez la petreceri, da. Cel mai enervant lucru a fost că nu exista posibilitatea să mă întorc acasă. M-am supărat pe prietenii mei ca niciodată: „Nu voiam să plec! De ce să convingi? Să arunce una ca asta printre o mulțime de străini beți? ” Și m-am numit o proastă de zeci de ori, trebuia să mă gândesc cu capul.

Întoarcere neașteptată a petrecerii

Paharul de cidru era gol, dar nu am observat cum am băut totul. O voce masculină uimită m-a adus dintr-o stare bludnica:

-Îmi pare rău, am crezut că nimeni nu este aici.

Am fost surprinsa și eu, dar am putut răspunde clar, chiar dacă cidrul m-a amețit puțin:

-Aici sunt doar eu,dar socoate ca nu este nimeni aici . Plec chiar acum, poți să te acomodezi. - Haide, nu mă deranjezi.

Și după o secundă de tăcere:

-Paharul este gol. -Ce? - Paharul tău este gol. Ceva sa-ti aduc? -Da, te rog. Apple Cidru.

A plecat, iar eu am rămas așezată în întuneric și gândindu-mă ce tocmai s-a întâmplat. Și de ce nu am plecat imediat, dar am decis să rămân cu el. Da, și inca sa beau.

„Happy End nu a fost destinat să fie”

Când s-a întors, în sfârșit ne-am cunoscut normal. S-a prezentat ca Vlad și a spus că Eugenia este un nume foarte frumos. Am stat de vorbă câteva ore fără să ne oprim: despre universitate și profesori (s-a dovedit că el a studiat în același curs, doar la o facultate diferită), despre muzică, filme, despre neplăcerile pentru petreceri și despre modul în care prietenii au reușit să ne aducă pe ambii aici. Nu vreau să vorbesc acum despre cât avem în comun. Am stat atât de confortabil pe tot parcursul petrecerii, despărțiți de toată lumea.

Pare o scenă dintr-un film romantic, dar fericitul final nu a fost destinat să fie. Fetelor, nu va intristati imediat și nu încetați să citiți. Am promis o poveste care o sa va placa cu siguranță? Îmi voi păstra promisiunea :)

De aici au început ciudățiile ...

Am început să ne vedem mai des la universitate,ne scriam mult și ne primblam după perechi aproape în fiecare zi. Au fost zile în care avea lucruri importante de făcut, dar nu am acordat atenție acestui lucru: „Nu putem petrece tot timpul liber împreună”. Acum îi analizez comportamentul și totul se încadrează. Mai ales cum s-a schimbat expresia când a vorbit despre acele „fapte”. Ca și cum s-ar fi scuzat s-au rușinat de ceva. Dar „faptele” sale au rămas secrete nu foarte mult timp.

Puțin mai mult de o lună, comunicarea noastră a continuat. Ne apropiam și chiar mă simțeam neliniștită că nu știam nimic despre treburile lui importante. "Astăzi îl voi întreba cu siguranță, numai sa încerce să nu răspund serios." Dar nu a trebuit să întreb.

Toate secretele devin clare cu timpul

Ai așteptat drama? Iat-o! Am luat prânzul la cantina universității și doua studente mai mari s-au așezat foarte convenabil lângă mine. Nu ascult conversațiile altor oameni, dar după cuvintele „sex” și „Vlad” într-o singură frază, am început să ascult. Ca un adevărat paranoic, sincer, dar nu m-am putut abține. Nu știi niciodată câți Vlazi umblă pe lume, am încredere în el. Și apoi una dintre ele, aparent specificând, ea spus și prenumele.

Apetitul mi-a fost stricat. M-am apucat de rucsac și am fugit, abia reținându-mă ca să nu plâng. Ce naiba? Deci, asta a făcut ieri! „Dragă, cu siguranță nu vom putea să ne întâlnim mâine. Poate sâmbătă? "

Desigur că poți sâmbătă. Când îți faci dracu următoarea „afacere”?

„Pieptul meu mic nu mă încântă”

Vă puteți imagina întreaga paletă de emoții care mi-a surâs: dezamăgire, tristețe, furie,milă, dezinvoltură. Nu am vrut să-l văd în acel moment (și într-adevăr NICIODATĂ mai mult), dar durerea a crescut. Trebuia să știu de ce mi-a făcut asta. Abia câteva zile mai tîrziu am decis să-l contactez.

Trebuia să știu de ce mi-a făcut asta.

„Nu poți repara nimic, răspunde doar.”

Am fost categorica. Aparent spera la împăcare. Din fața lui era evident că se îndoia dacă merită să vorbească. Poate că nu ar fi mai bine să spună asta.

- Da, nu am încercat să dorm cu tine. Da, m-am culcat cu alții. Dar acest lucru nu a fost nimic special! Nici o legătură, înțelegeți?

El vorbeste serios acum? Ce ar trebui să înțeleg ?!

-De ce ai făcut-o atunci? Fără conexiune.

O umbră de îndoială. Din nou.

- Am avut nevoie să pun această tensiune undeva. Îmi placi, într-adevăr. Nu este nevoie să ma privesti atât de reproșabil! Nu este vina mea dacă te uiți din cealaltă parte. -Care este cealaltă parte, Vlad? - Sânii mici nu mă excită.

El o scoase într-o secundă și parcă am fost bătuta în cuie pe podea. Din nou, cauza în pieptul meu mic. Lumea sa oprit pe loc asupra acestui lucru, sau cum? De ce ea mereu îmi strica totul?!

Un minut de săpătură de sine

Am plecat. Pe lângă furia față de Vlad, o dezamăgire a apărut în mine. Cât timp am încercat să mă prefac că totul mi se potrivește, că totul este în ordine. Până când, problema dimensiunii sânilor mici mi-a căzut din nou atât de impudic pe cap. Și poate mi-a stricat viața personală.

„Bine că vin sărbătorile de vară”, m-am gândit. Cel mai mult nu am vrut să văd atâția oameni în fiecare zi. Cu atâția băieți care, întâlnindu-mă pe hol, par să vrea să dea cinci, ca un asociat. Toți băieții sunt atât de obsedați de aspect? Mă întreb, dacă nu ar fi fost cremă Perky Crave, voi suferi cu adevărat de singurătate până la sfârșitul vieții mele? Din fericire, nu vom ști niciodată despre acest lucru :)

Aproape am devenit paranoica

Probabil nu ar trebui să-ți explici starea mea în acel moment. Foarte rar am ieșit din casă. Dacă nu ar fi fost pentru teste și examene, nu aș fi ieșit deloc. Am încetat complet să mă machiez (de ce?), Mă îmbrăcam în haine supradimensionate și mergeam mai întunecata decât norii. Este ca și cum ultima parte a feminității din mine a murit, înțelegeți?

Fetele cu bust mare m-au „urmărit” la fiecare pas, sau eu am fost cea care am acordat prea multă atenție acestui lucru. Se simte de parcă toată lumea are mai mare bust decât al meu! Într-adevăr, în timp ce stăteam în închisoarea camerei mele, extratereștrii au zburat și-au mărit sânii tuturor femeilor? Sau ce s-a întâmplat? Fecare a doua ,cu decolteu frumos și cu o marime C, sau în rochii strânse, cu îndoituri netede pe forme. Respingerea de sine și ura față de aspectul meu a crescut rapid. Am așteptat cu nerăbdare acele două luni binemeritate de vacanța din toate acestea.

Problema unui sân mic trebuie rezolvată!

Aș fi continuat să mă oprim, dacă nu existau câteva șocuri. În primul rând - m-au împins afară și aproape mi-au dat jos picioarele pe coridor cu cuvintele „băiețel, nu te incolaci sub picioare!”. Acesta nu este cel mai rău. Al doilea adevăr este mai dur - l-am cunoscut pe Vlad în acea zi. Și era cu o fată. Apropo, o fată plină de bust. Îmi doream să mă prăbușesc în pământ, să dispar sau să mă înec în imensul meu hanorac fără formă. Dar acest lucru nu se întâmplă.

Ceva a intrat înăuntru, m-am înfuriat! Este sentimentul familiar? Când doriți să vă îmbrăcați cât mai strălucitor, faceți machiaj de război și mergeți efectiv acolo unde mulți prieteni se distrează. Numai că am vrut un pic altceva.

În seara următoare nu am dormit, mă gândeam la mărirea sânilor. Eu însumi nu pot face o operație, iar părinții mei nu au înțeles tocmai această dorință. Și dacă ar înțelege brusc și ar da bani, frica m-ar opri! Culcați-vă sub cuțit, fără să știți dacă totul va merge bine. Implanturile nu vor rădăcina și vor provoca dureri groaznice ... Sau vor părea neatractive, pot rămâne cicatrici ...

Am auzit despre exerciții speciale, dar cum poate efectua acest lucru creșterea sânilor. Nu există dovezi, dar nu am vrut să-mi pierd timpul cu prostii.

Nopți nedormite pe forumuri și iată!

După o a treia noapte nedormită, căutând diverse forumuri interesante și citind „mărturisiri” despre chinurile altor fete cu sânii mici, am dat de o discuție intrigantă. Acolo, cremă pentru mărirea sânilor au fost lăudate cu putere și și-a împărtășit fotografiile înainte și după utilizare. Falca mea a scăzut, sincer. Am examinat fiecare fotografie, am comparat rezultatul și nu mai exista nicio îndoială - aveam nevoie de aceste cremă.

Am comandat Perky Crave IMEDIAT.

A ajuns în 3 zile. Am plătit prin poștă când l-am primit (ceea ce este foarte convenabil, sunt de acord). Am fugit spre casă ca mai repede sa încep sa beau cremă.

Nici măcar nu m-am gândit să iau măsurători „înainte”, așa că m-am grăbit să încep transformarea. După ce am privit fetele alea fericite, nu am avut niciun dubiu cu privire la efectul cremă.

Transformarea mea nu s-a întâmplat imediat

În prima lună, mărturisesc, nu am văzut prea multă creștere (nu totul este atât de rapid, s-ar putea să credeți). După o perioadă de utilizare a cremă Perky Crave, am observat că sânul a început să arate puțin diferit - fie forma sânului s-a schimbat în bine, fie extinderea a început de fapt. Încă nu era clar.

Dar deja a început să-mi afecteze starea de spirit în acel moment. Am devenit mai încrezătoare și am aruncat toate hainele plictisitoare care îmi ascundeau figura. Transformarea a început cu succes, ca să zic așa :)

E timpul să triumfăm și să construim un plan de răzbunare

La ce oră? Am comandat cremă la începutul lunii mai, le-am administrat conform instrucțiunilor și aproximativ trei luni mai târziu (aproximativ la începutul lunii august) am observat că sutienul va fi prea mic. Imaginați-vă bucuria care m-a cuprins ?!))) Bineînțeles, am observat schimbări treptate: pieptul a devenit mai seducător, de parcă ar fi reîncărcat cu o nouă forță, iar pielea a devenit mai mătăsoasă la atingere.

Am triumfat și am sărit de fericire, pentru că aceasta este o adevărată victorie! :)

Câte complexe și bătaie de joc din cauza mărimii sânului, câtă suferință din cauza acestui idiot Vlad! Cu o lună înainte de începerea noului an școlar, un plan excelent de răzbunare a maturizat în mintea mea strălucitoare. Sunteți gata să aflați ce s-a întâmplat în continuare?

Până în septembrie, a trebuit să înlocuiesc un alt sutien, vă puteți imagina? Acest lucru este totul fără operații, cu Perky Crave !!! A trecut mult timp, dar nu voi scăpa de șoc))

Pentru implementarea cu succes a planului meu, aveam nevoie de două lucruri: un set elegant de lenjerie din dantelă și, în niciun caz, nu mă întorc în Vlad la întâmplare la universitate înainte de timp. Stelele erau de partea mea, totul s-a dovedit așa.

A trebuit să cer prietenelor mele să afle numărul lui de telefon (l-am șters în grabă, nu credeam că va fi util). Am vrut să fac totul spectaculos: am sunat și, vorbind cu o ușoară suspiciune, mi-am cerut scuze că și l-am invitat la o plimbare de împăcare. De exemplu, nu vreau să las acest conflict nerezolvat și nu sunt mai puțin vinovat de ceea ce s-a întâmplat (da, desigur). A fost de acord. Poate că mi-a mai rămas ceva, nu știu. El și fata aceea erau cu siguranță încă împreună.

Întâlnirea mult așteptată

Când ne-am întâlnit, nu m-a recunoscut. M-am simțit grozav și arătam la fel.Dar cel mai mult, decolteul meu ia atras privirea, așa cum era intenționat. De sub bluza mea ușoară, se vedea tot ce era în general decent să arunce o privire în locuri publice. Tipul a fost intrigat și mi-a plăcut să-i urmez reacția.

Dar cel mai mult, decolteul meu ia atras privirea, așa cum era intenționat.

Și-a lins literalmente buzele de mine, aproape se arunca pe mine chiar acolo! Și am jucat regretele „sincere” excelent despre cele întâmplate și comunicarea noastră întreruptă. Și deodată m-a invitat la el! Bineînțeles, la camera de cămin, dar nu era nimeni acolo. Avea dreptate.

Am devenit mai încrezuta și mai periculoasă!

Din prag, fără să închidă ușa,s-a aruncat brusc cu sărutări. În mod neașteptat pentru mine, l-am lăsat să facă asta. M-a atins de parcă aș fi lucrul lui personal. S-a străduit să-mi scoată bluza, dar l-am distras cu atenție.

Voi spune imediat că acest lucru nu a făcut parte din planurile mele inițiale. Am vrut să-l tachin cu cât de fain arată acum. Arată ce i-a lipsit. Flirtez puțin și îl resping. Chiar și mi-am cumpărat mai multe lenjerie pentru încrederea mea, nu pentru acest dobitoc aspect cu maniere de macho.

- Ei bine, îți vei scoate bluza sau ar trebui să o scot cu dinții?

Această afirmație îndrăzneață ma alungat din gândurile mele. Prima reacție este „ce fac ?? N-aveam de gând să dorm cu el! ” Al doilea gând este „nici nu va fi”. Știți cum în desenele animate un personaj poate să ia foc în ochii lui dintr-o idee insidioasă care mi-a venit în minte?Am avut și eu așa ceva)

El nu se aștepta la o asemenea înșelăciune de la mine

Mi-am lăsat bluza, el a devenit instantaneu și nici nu a întrebat ce s-a întâmplat cu „mărimea mea mica” din vara asta. Nu-i păsa deloc, mai repede dorea sa fiu a lui. Și asta a fost la fel în favoarea mea.

Am sugerat că nu sunt suficient de excitata și că am nevoie de ajutorul lui. Am nevoie de cel puțin o compensație pentru toți nervii cheltuiți.Ca să fiu sincera,face un cunilingus foarte mediocru,de iubita lui mi-a părut puțin rău în acel moment. Nu numai pentru că iubitul ei este un tâmpit.

Când a terminat, a început să-și smulgă stângaci pantalonii, mâinile îi tremurau de nerăbdare!)) Au trecut șase luni și încă nu mă pot abține să râd când îmi amintesc acest lucru) Ar fi trebuit să-i fi văzut expresia pe față, mi-am ridicat pantalonii. și i-am spus: „mulțumesc, nu a fost atât de grozav, dar va trage pe trei”.

Apoi am adăugat, ca și cum as fi bătut ultimul cui pe sicriul său:

Am făcut câteva fotografii cât erai ... bine, acolo. Desigur, nu poți vedea fața, dar prietena ta va recunoaște cu siguranță tatuajul de pe spate. Confortabil, nu?

Și am plecat.

Rămase în picioare, cu gura căscată în surprindere. Eu, șocata de rezultatul acestei întâlniri și de resursele mele, nu-mi amintesc cum am ajuns în camera mea din altă clădire a pensiunii.

Am primit tot la ce puteam visa!

Puteți trage singuri concluziile din această poveste. Voi adăuga doar că în mod natural nu aveam nicio fotografie. Am povestit această poveste doar prietenilor mei și ei înșiși au decis să o răspândească tuturor prietenilor noștri reciproci) De asemenea, nu au fost în largul lor urmărindu-și prietena să intre și să se inchida în sine. Fără sprijinul lor la acea vreme mi-ar fi fost mult mai dificil.

Cum va pare? A-ti citit până la sfârșit? Sper într-adevăr așa) Până la urmă, un final fericit s-a întâmplat puțin mai târziu! Am fost atât de influențată de schimbările care au apărut datorită cremă Perky Crave, încât încrederea mea a început să atragă mulțimi de băieți și chiar bărbați mai în vârstă)

Curând am întâlnit un tip la o petrecere. Da, da, din nou la petrecere :) Dar el este complet diferit! Nu vreau să mă grăbesc cu expresii puternice că el este același și asta este dragoste pentru viață. Doar că sunt fericit acum și nu am nevoie de nicio modificare pentru a-i face plăcere.

Sânii mici nu vor mai fi o piedică!

Dragele mele, vreau să vă doresc sincer să fiți în armonie cu voi înșivă!

Mai ales pentru cei care au suferit și din cauza mărimii sânilor, începând din adolescență. Am trecut prin toate, am simțit-o pe propria piele. Prin urmare, am scris acest întuneric și întunericul de cuvinte, mi-am spus povestea și, sper, ca mă veți auzi. Nu mergeți sub cuțit, nu este întotdeauna în siguranță!

Dacă doriți să vă schimbați, cumpărați doar cremă Perky Crave, aveți puțină răbdare și urmăriți rezultatul! Și o va face, îți spun sigur.

P.S. Și pentru banii economisiți din operație după transformare, actualizați-vă garderoba și cumpărați lenjerie scumpă. Crede-mă, vei vrea! :)

Comentarii 67

Alina

Posted 3 days ago

Așa și îi trebuie! Ha, ce minunat ai dovedit să-l rotesti!Nu mă pot abține să zâmbesc :) Și știu cui o să sfătuiesc cremă)

Ecaterina

Posted 3 days ago

Natura mi-a acordat un bust, dar prietena mea se plânge mereu de mărimea ei)) Știu că ce îi voi cadona la ziua ei de naștere peste o săptămână! Comand imediat!

Oana

Posted 2 days ago

Am comandat Perky Crave două pachete simultan! Cred că nu va fi de prisos) Da, și nu solicită plata în avans, este în siguranță)) Mulțumim pentru sfaturi și revelații!

Eugenia, autoarea blogului

Posted 2 days ago

Cu mare drag! Și o transformare plăcută :) Îmi amintesc emoțiile când tocmai am primit cremă și sunt foarte fericită pentru tine!

Alexandra

Posted 2 days ago

Am avut o situație ușor similară. Păcat că nu m-am gândit să mă răzbun cel puțin cumva. Acum este prea târziu să ne gândim la asta, cremă Perky Crave și-au făcut treaba! Este greu să crezi pe cuvânt, mai bine vedeți și singuri:))

Victor

Posted 17 hours ago

Am intrat din greșeală pe pagină, intrigat de poveste. Aceasta nu depinde de solidaritatea masculină - tipul este cu siguranță un tâmpit. Dar tot speram la un fel de scenă erotică, puțin mai strălucitoare ...

Andreea

Posted 15 hours ago

Am băut aceste Perky Crave timp de o lună, nu ajuta deloc !! De ce păcălești oamenii? La sigur a făcut operație plastică... la dracu pe tine

Eugenia, autoarea blogului

Posted 13 hours ago

Andreea, ar fi bine să citești instrucțiunile! Acțiunea cremă începe imediat, dar rezultatul vizibil este pentru luna de utilizare- vorbe fără sens. Ai răbdare, totul va funcționa :) Doar nu înceta să iei și să urmezi instrucțiunile.

Viorica

Posted 10 hours ago

Ce farmec !!! Vorbesc acum despre orice: despre povestea ta, un nou piept și un adevărat final fericit! Cât am citit blogul tău, nu te-as imagina niciodată un soarece gri. Bine ai făcut,ca ai decis sa povestesti.

Mariana

Posted 7 hours ago

Cu sânii mici, totul este mai simplu. Dacă nu vă place, ați cumpărat cremă le-ați administrat și ce minune! Dar mi-e însă cu sanii mei mari evident mi-ar trebui o operație... De asemenea, au început să mă tachineze la școală și acum continuă la universitate ((

Add a new comment
Add

Titlurile de mai jos:

5 cauze a singurătății tale

Stil de viata

Cum să ții un bărbat lângă tine

Relații

Complicații după operația mamară: ce este important să știi

Sănătate